Antena Căutare

Ursul koala salvat din flăcările care au devastat Australia a fost eutanasiat. „Rănile erau prea grave pentru a mai fi tratate”

Ursul koala salvat de o femeie în timpul incendiilor din New South Wales a fost eutanasiat din cauza rănilor „prea grave pentru a mai fi tratate”.

Ursul koala salvat din flăcările care au devastat Australia a fost eutanasiat. „Rănile erau prea grave pentru a mai fi tratate”
 Ellenborough Lewis, ursul koala, a fost eutanasiat.

Citește și: Lecție de bunătate și omenie. O femeie din Australia își riscă viața salvând un urs koala din flăcări

Toni Doherty a fost surprinsă în momentul în care şi-a riscat viaţa pentru a salva un urs koala din infernul flăcărilor. Ulterior, animalul rănit a primit numele de Ellenborough Lewis.

Animalul a fost dus la Spitalul pentru urşi koala din Port Macquarie, unde a primit tratament pentru arsurile grave de pe corp. Cu toate acestea, starea de sănătate a lui Lewis s-a agravat, iar medicii au decis să-l eutanasieze.

„Astăzi am decis să-l eutanasiem pe Ellenborough Lewis”, au scris reprezentanţii spitalului pe o rețea de socializare. „În cazul lui Lewis, arsurile s-au agravat, iar din păcate starea lui nu s-ar fi îmbunătăţit”, au adăugat medicii.

„Scopul nostru principal este starea de bine a animalelor, tocmai de aceea am luat această decizie. Vă mulţumim pentru suportul continuu”, au scris reprezentaţii spitalului pe o rețea de socializare.

O bătrână de 82 de ani a reușit să bată măr un hoț cu 54 de ani mai tânăr. „A ales casa greșită pe care să o spargă”... Alertă la nivel mondial, emisă de Organizaţia Mondială a Meteorologiei! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii 3.000.0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x