Antena Căutare

Oameni luati ostatici in Germania. Merkel si-a anulat mitingul electoral

Un barbat inarmat, neidentificat pana acum, a luat ostatice mai multe persoane, in Primaria din Ingolstadt, in sudul Germaniei

Totul s-a intamplat inainte de vizita cancelarului Angela Merkel. Atacatorul a refuzat sa comunice cu autoritatile si nu a solicitat nimic, deocamdata.

Ostaticii sunt tinuti la etajul al doilea al cladirii, iar fortele de interventie incearca sa ia legatura cu cel care le tine captive, a declarat Guenther Beck, reprezentantul autoritatilor de interventie.

Conform unor surse din presa germana, unul dintre ostatici este chiar viceprimarul orasului, dar informatia nu a fost confirmata de autoritati.

Atacatorul este inarmat, de aceea, politia a decis evacuarea strazilor din apropierea primariei.

Unul dintre ziarele germane a emis ipoteza cum ca barbatul care a facut acest lucru este un tanar cu probleme psihice, in varsta de 23 de ani, pe numele caruia fusese emis un mandat de arestare pentru ca a hartuit o angajata de-ale primariei.

Incidentul s-a intamplat cu cateva ore inainte de sosirea cancelarului german, Angela Merkel. In urma acestuia, mitingul Partidului Conservator, la care urma sa participe Merkel, a fost anulat.

Germania organizeaza alegeri nationale pe 22 septembrie, iar cancelarul de afla in campanie electorala. De aceea, Merkel trebuia sa fie prezenta la miting.

Germania spune stop discriminarii. Va introduce un al treilea gen pe certificatele de nastere... Un tanar din Arabia Saudita cantareste 610 kilograme, la numai 20 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x