Căutare Live

Sondaj: Hispanicii il sustin pe Obama la presedintie

Hispanicii il sustin pe Barack Obama la presedintie, arata un sondaj de opinie realizat in SUA. Obama este foarte popular in randul minoritatii, fapt care ar putea schimba radical rezultatul alegerilor din 6 noiembrie.

Hispanicii care sustin ca il vor vota pe actualul presedinte american la alegerile din 6 noiembrie sunt mult mai numerosi decat cei care opteaza pentru candidatul republican, Mitt Romney, arata un sondaj.

Aproape 70% dintre hispanicii inscrisi pe listele electorale se declara dispusi sa voteze pentru democratul Barack Obama, fata de 21% pentru rivalul sau, republicanul Mitt Romney.

Hispanicii sunt cea mai numeroasa minoritate etnica din SUA si reprezinta 11% din electorat, pe listele electorale fiind inscrisi 23,7 milioane. La alegerile din 2008, 67% dintre acestia au votat pentru Obama.

FOTO: EPA / Intact images

Scandal in Italia, dupa ce un copil a fost maltratat de politisti!... UPDATE! Premiul Nobel pentru pace a fost decernat Uniunii Europene...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri