Antena Căutare

Scandal in Italia, dupa ce un copil a fost maltratat de politisti!

Italienii sunt cutremurati de o inregistrare video difuzata de canalul 3 al televiziunii publice. Un copil de 10 ani este dus cu forta de cativa politisti, desi face eforturi disperate ca sa scape, iar mama sa striga din rasputeri dupa ajutor. Faptele s-au petrecut la o scoala de langa Padova. Conducerea politiei locale incearca sa explice ca situatia este, totusi, alta decat pare.

Desi televiziunea italiana a ascuns chipul copilului, inregistrarea este intr-adevar socanta. Baiatul se zbate disperat si incearca sa scape de barbatii care-l tarasc si reusesc, cu greu, sa-l inchida intr-o masina. Totul, pe fondul strigatelor deznadajduite ale mamei copilului.

Baiatul, caruia i se cunoaste doar numele de botez, Leonardo, este, de multi ani, obiect de disputa intre parintii sai divortati. Justitia l-a incredintat, pana la urma, tatalui, dar mama s-a opus si se pare ca si copilul dorea sa ramana cu ea. Ca sa aplice, totusi, decizia oamenii legii au fost nevoiti sa-l ridice de la scoala. Incidentul a fost filmat de o matusa a lui Leonardo, dar autoritatile spun ca imaginile nu reflecta intregul adevar.

Mama lui Leonardo acuza politia, pe psihologul desemnat de tribunal, dar, in primul rand, pe tata, care s-ar fi purtat urat cu copilul.

Copilul povestea mereu ca tatal sau il incuia, cu orele, intr-o camera, pentru ca plangea si voia sa se intoarca mai repede acasa.

In replica, tatal, care nu doreste sa fie filmat, spune ca Leonardo este, acum, linistit si in siguranta. In acest timp, mama a convins alte cateva femei sa se alature unei manifestatii de protest.

Scandalul a luat amploare: asociatiile de parinti acuza fortele de ordine de "barbarie" si chiar si presedintele Senatului cere explicatii. Conducerea politiei a deschis o ancheta dar, oricare ar fi rezultatul, Leonardo ar putea ramane traumatizat pentru totdeauna.

Studiu: Un american din cinci se declara fara orientare religioasa... Sondaj: Hispanicii il sustin pe Obama la presedintie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x