Antena Căutare

Orasul New York, pregatit pentru o noua atractie turistica

Consiliul orasului New York a aprobat un proiect de a ridica, in Staten Island, o roata Ferris de aproximativ 58 de metri inaltime! Constructia ar urma sa devina cea mai inalta de acest gen din lume

Aceasta va face parte dintr-un proiect de dezvoltare a zonei de nord a insulei, unde se vor ridica un mall si un hotel. Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, doreste ca noua destinatie sa aduca milioane de vizitatori, nu numai din imprejurimi, ci si din toata tara.

Uriasa roata Ferris se va numi “The New York Wheel” si de la inaltime se vor putea vedea Statuia Libertatii, portul din New York si, in departare, intreg orasul.

“New York Wheel” ar fi in momentul de fata cea mai inalta roata Ferris din lume, dar nu va putea sa pastreze acest titlu pana cand va fi terminata deoarece dezvoltatorii din Dubai vor sa inalte o roata de 210 metri.

Cu toate acestea, Debi Rose, membra a consiliului orasului New York, a declarat ca este cel mai important lucru intamplat in ultima perioada in partea de nord a insulei.

Israelul, suspectat de atac cu bomba in Siria... Superba Giselle Bundchen a cucerit Sao Paolo, la Saptamana Modei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x