Antena Căutare

Panică GENERALĂ. Atac ARMAT într-un liceu. 17 elevi AU MURIT pe loc!

Importante forţe de securitate din comitatul Broward, în Florida, au intervenit, miercuri, în urma semnalării unui incident armat la un liceu din localitatea Parkland. În urma atacului, 17 persoane şi-au pierdut viaţa, iar atacatorul - un fost elev al liceului - a fost arestat.

Bilanţul atacului armat comis miercuri la un liceu din statul american Florida a ajuns la 17 morţi, iar atacatorul a fost arestat, scrie Reuters.

Potrivit Biroului şerifului din comitatul Broward, atacatorul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, Nikolas Cruz, fost elev al liceului, care a fost exmatriculat.

Biroul Şerifului din comitatul Broward a mai transmis că "atacatorul este în custodie".

Acesta este cel de-al 18-lea atac armat comis, de la începutul anului, într-o instituţie de învăţâmânt din SUA.

UPDATE 23:20 - Multiple victime în urma atacului de la liceul din Parkland

Primarul oraşului Coral Springs, Skip Campbell, a confirmat că atacul de la Douglas High School din Parkland s-a soldat cu mai mulţi morţi.

Autorităţile anunţă că suspectul se află în custodia poliţiei.

UPDATE 23:00 - Cel puţin 20 de persoane au fost rănite

Cel puţin 20 de elevi au fost răniţi în urma incidentului armat de la liceul din Parkland, Florida, presa locală anunţând că un elev este suspectat ca fiind autorul atacului.

La Liceul Marjory Stoneman Douglas s-a instituit un ”cod roşu”, iar accesul a fost interzis, a declarat o purtătoare de cuvânt a biroului şerifului.

Potrivit postului local de televiziune FOX-10, cinci persoane au fost văzute în timp ce primeau îngrijiri de la paramedici, în timp ce alţi elevi părăseau încolonaţi şcoala.

Atac armat la un liceu din Florida. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite. O echipă SWAT a fost trimisă la faţa loculu... Pasageri, exasperați de un copil de trei ani, în timpul unui zbor de opt ore: ”Chemați un exorcist” (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x