Panică, în Italia! Numărul cazurilor de coronavirus a explodat, din nou! Bilanț îngrijorător, după ultimele 24 de ore

Italia a trecut din nou pragul de 1000 de noi cazuri de COVID-19, raportate după un interval de 24 de ore, a anunțat Ministerul Sănătății de la Roma.

Panică, în Italia! Numărul cazurilor de coronavirus a explodat, din nou! Bilanț îngrijorător, în ultimele 24 de ore

profimediaimages.ro

Mai exact, în Italia au fost raportate 1.071 de noi cazuri de coronavirus, după un interval de 24 de ore.

În ultima lună s-a consemnat o nouă creştere a cazurilor de COVID-19, experţii punând această evoluţie pe seama vacanţei şi a vieţii de noapte mai active în această perioadă în Italia.

La naiba, cu coronavirusul! Imagini dramatice! Au format un lanț uman, ca să salveze o viață! Video

Ultima dată când numărul noilor cazuri zilnice de COVID-19 a depăşit 1.000 în Italia a fost pe 12 mai, cu 1.402 cazuri, cu şase zile înainte ca restaurantele, barurile şi magazinele să fie redeschise după zece săptămâni de izolare, potrivit antena3.ro.

Descoperire bombă, făcută de indieni și germani! Secretul stârpirii pandemiei de COVID-19 stă în aer! Au aflat și de ce a crescut numărul de cazuri în România!

Pe 16 august, creşterea numărului persoanelor infectate cu coronavirus la acel moment a determinat Guvernul italian să decidă închiderea discotecilor în plin sezon turistic. Ordonanţa a fost semnată de ministrul italian al Sănătăţii şi vaavea efect până pe 7 septembrie.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri