Antena Căutare

Parcurile de distractii din SUA, pregatite pentru seara de Halloween

Pregatirile pentru cea mai infricosatoare noapte a anului au intrat in linie dreapta! Mortii-vii ies, in plina zi, in strada si danseaza pe hitul "Thriller" al lui Michael Jackson, iar casele au fost transformate in locuinte bantuite. Noaptea, insa, sute de mii de oameni viziteaza parcurile tematice in care monstrii bantuie liberi pe strazi.

Ca in fiecare an, in apropierea sarbatorii Halloween, sute de oameni s-au costumat in zombie, au iesit in strada si au dansat pe hitul "Thriller" al lui Michael Jackson.

De departe, cel mai asteptat moment al acestei perioade este "Halloween Horror Nights", un eveniment anual la care entuziastii intra in case si curti bantuite de actori machiati de profesionisti. Timp de doua saptamani, sute de mii de oameni trec pragul acestor case.

Actorii transformati in monstri au un singur obiectiv: sa bage in sperieti cat mai multi oameni. Actorii se antreneaza din greu pentru a fi siguri ca ii sperie chiar si pe cei mai curajosi.

Cea mai infricosatoare noapte a anului nu numai ca ii scoate pe monstri din ascunzatori, ci scoate la iveala si creativitatea americanilor care isi transforma casele in veritabile locuinte bantuite. Americanii cheltuiesc milioane de dolari anual pentru decoratiunile de Halloween.

Nici Casa Alba nu a scapat de febra Halloween-ului. Fatada a fost acoperita de panze de paianjen, luminate in albastru si portocaliu, iar curtea sa a fost impanzita de goblini, fantome si alte spirite.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Un diplomat roman a accidentat mortal un cunoscut chitarist din Bulgaria... Credeai ca numai tu iti poti vedea conversatiile de pe Messenger? Google si Yahoo, victime ale “curiozitatii” NSA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x