Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Paturi de spital ce se pot transforma în sicrie, pentru pacienții cu COVID-19! În ce țară sunt produse. „Sunt ecologice!” VIDEO

Paturi de spital ce se pot transforma în sicrie au fost produse pentru pacienți infectați cu noul coronavirus (COVID-19), în Columbia.

Paturi de spital ce se pot transforma în sicrie, pentru pacienții cu COVID-19! În ce țară sunt produse. „Sunt ecologice!” VIDEO

Potrivit unei companii de proiectare din Columbia, datorită acestor paturi ce se pot transforma în sicrie, personalul medical nu trebuie să mişte corpul victimei, ceea ce reduce riscul de transmitere a virusului.

Paturile pot fi folosite timp de 18 luni de către un pacient şi pot susţine până la 150 kg greutate corporală. Acestea costă aproximativ 85 dolari fiecare.

Directorul companiei, Rodolfo Gomez, a declarat că a fost inspirat să găsească o modalitate de a ajuta după ce a urmărit evoluţia pandemiei din Ecuador.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

Pe pagina sa de internet, furnizorul scoate în evidenţă faptul că produsul este ecologic şi contribuie la mărirea capacităţii spitalelor, potrivit adevarul.ro.

Familiile din oraşul de coastă Guayaquil au aşteptat în case, cu persoanele dragi decedate în urma infectării cu cronavirus. Multe nu au găsit sau nu şi-au putut permite un sicriu din lemn.

Cum porți CORECT masca de protecție. Ce trucuri poți să faci ca să respiri fără probleme. Doctorul Mihail Pautov: „Nu provoacă hipoxie dacă faci asta!” VIDEO

Rodolfo Gomez a declarat că intenţionează să doneze 10 din noile sale paturi. Până în prezent, nu există nicio indicaţie dacă paturile vor fi folosite şi nu au fost plasate comenzi.

Recomandari