Antena Căutare

Vladimir Putin ar fi ajuns de urgență la spital pentru a fi operat. Se zvonește că liderul de la Kremlin are cancer de sânge

Un oligarh rus, care are legături strânse cu Putin, ar fi spus că liderul rus „suferă de cancer de sânge” într-o conversație audio care a ajuns în mâinile spionilor. El ar fi fost operat în urmă cu o săptămână, pentru a doua oară în 2022.

vladimir putin imbracat intr-o camasa albastra si sacou inchis la culoare Galerie
Un oligarh rus, care are legături strânse cu Putin, ar fi spus că liderul rus „suferă de cancer de sânge” într-o conversație audio care a ajuns în mâinile spionilor. | Profimediaimages.ro

Christopher Steele, un fost spion britanic, susține că președintele rus Vladimir Putin este grav bolnav.

Bărbatul, care a investigat implicarea lui Donald Trump și presupusa intervenție a Rusiei în campania electorală din 2016 din SUA, a declarat pentru Sky News: „Cu siguranță, din ceea ce auzim din surse din Rusia și din alte părți, este că Putin e, de fapt, grav bolnav”.

Pe lângă toate acestea, un oligarh rus, care are legături strânse cu Putin, ar fi spus, într-o conversație audio care a ajuns publică, faptul că liderul rus „suferă de cancer de sânge”.

Citește și: Anonymous, atac cibernetic în Rusia chiar de ”Ziua Victoriei”. Ce a apărut pe posturile TV rusești în timpul paradei militare

Oligarh rus: Vladimir Putin, operat de urgență din cauza cancerului

În discuție, acesta spune că Putin a suferit o intervenție chirurgicală la spate, legată de cancerul de sânge, cu puțin timp înainte de a ordona invadarea Ucrainei. Președintele Rusiei a „înnebunit”, a adăugat el.

Au existat multe speculații cu privire la problemele de sănătate ale președintelui Rusiei încă de la războiul din Ucraina și el a părut slăbit la evenimentele publice.

În fotografiile și videoclipurile de pe rețelele de socializare, Putin a fost văzut cu picioarele acoperite de o pătură groasă, în timp ce stă printre veteranii din Al Doilea Război Mondial și demnitari de rang înalt pentru a urmări o paradă militară în Piața Roșie din Moscova.

Citește și: Vladimir Putin, din nou tată?! Cine e femeia care i-ar purta copilul și de ce liderul de la Kremlin ar fi fost întristat de veste

Daily Mail a susținut că „Putin părea să meargă greoi, ca și cum ar fi încercat să mascheze o șchiopătare”.

Ba mai mult, la începutul acestei luni, mai multe publicații au susținut că președintele rus ar putea fi supus unei operații de cancer și va preda temporar puterea șefului Consiliului de Securitate și fostului comandant al Serviciului Federal de Securitate (FSB), Nikolai Patrushev.

Vladimir Putin, supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu o săptămână

Luni, 16 mai, au apărut date conform cărora Vladimir Putin a ajuns de urgență la spital. În cursul nopții, în urmă cu circa o săptămână, el a fost transportat la o unitate medicală pentru a fi operat.

La Stampa scrie că leziuni interne i-ar fi provocat o stare de tremur și paloare în obraji. Până la ora transmiterii acestei știri, informațiile nu au fost confirmate.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, inclusă în pachetul UE de sancţiuni. Pentru ce este ea celebră

Atenție, începând de luni sute de blocuri din București rămân fără apă caldă! Ce zone sunt afectate și pentru cât timp... După noua formă de hepatită la copii, parcuri sunt pline de enterocolită. Primele simptome și cum pot fi protejați cei m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x