Antena Căutare

Polițiștii din Moldova, prevenție cu cântec: „Stai acasă căci viața e frumoasă!”

Polițiștii din Republica Moldova au găsit o modalitate inedită de a încuraja oamenii să stea acasă. Nu oricum, ci prin cântec.

Polițiștii din Moldova, prevenție cu cântec: „Stai acasă căci viața e frumoasă!”
Prevenție cu cântec în Moldova | captura video

„Colegii noștri, polițiști, carabinieri și polițiști de frontieră de la Cahul îndeamnă oamenii să stea acasă, altfel, prin muzică.

Este o inițiativă frumoasă și o provocare pentru toate subdiviziunile MAI.

Citiți și Dramele care nu se văd! Medic român: „Îmi văd fetițele prin gard de trei săptămâni. Cea mică plângea și mă implora să îmi atingă macar mâna”

Haideți să motivăm prin versuri, cântece și alte metode creative, să stransmitem mesajul #staiacasă tuturor, pentru ca împreună să reușim în lupta cu Covid-19”, scrie pe pagina de Facebook, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu-mi vine să cred că am ieșit din spital pe picioare, nu într-un sicriu!” O tânără mamă povestește cum a fost „făcută ... Marele Canion, sit din Arizona vizitat de milioane de turişti, a fost închis publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x