Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Ofițerul care l-a asfixiat, acuzat de omor. Ce se va întâmpla cu colegii lui 

Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Procurorul care investighează cazul a decis reclasificarea faptelor drep omucidere voluntară.

Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Ofițerul care l-a asfixiat, acuzat de omor. Ce se va întâmpla cu colegii lui 
Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Oțițerul care l-a asfixiat, acuzat de omor. Ce se va întâmpla cu colegii lui

Astfel, potrivit BBC, procurorul îl acuză pe ofițerul de poliție care l-a asfixiat pe Floyd de „omor premeditat”, iar ceilalți trei ofițeri de poliție de la fața locului sunt acuzați și ei în același dosar, a anunțat miercuri senatorul local Amy Klobuchar, potrivit AFP.

„Îmi e dor de tati!”. Fetița de șase ani a lui George Floyd, mesaj sfâșietor! Cum crede că a murit tatăl ei. Mama: „I-am îndulcit adevărul”

Vestea a fost primită bine de familia victimei: ”Este un pas important pe drumul către justiție", a apus avocata familiei.

Vineri seară, ofițerul Derek Chauvin a fost reținut și este acuzat de uciderea lui George Floyd. Avocatul acestuia a invocat al 5-lea amendament din Constituția Americană și își așteaptă procesul. În ciuda faptului că Derek Chauvin a fost arestat, protestele continuă.

„Nu e trucaj, nu e nimic modificat! Asta se întâmplă pe străzi!” - Polițist, cu arma scoasă și degetul pe trăgaci, în fața unei copile. Protestele din SUA continuă

Cum a murit George Floyd

Opt minute și 46 de secunde a stat ofiterul de poliție Derek Chauvin cu genunchiul pe gâtul lui George Floyd, potrivit unei reconstituiri a presei americane. New York Times a pus cap la cap filmările de pe camerele de supraveghere din zonă, dar și ale martorilor, făcând filmul minutelor dinaintea morții bărbatului de culoare, care a provocat revolte violente în Statele Unite.

Mama fetiţei lui George Floyd a izbucnit în lacrimi! Cere să se facă dreptate: "El era un om bun. Fata mea nu mai are tată"

Revoltele generate de moartea lui George Floyd continuă în Statele Unite - țara unde cetățenii (protestatarii) "vorbesc de la egal la egal cu autoritățile".

Ce a arătat autopsia cerută de familia lui George Floyd

O autopsie independentă, efectuată la cererea familiei, a constatat că George Floyd, bărbatul afro-american aflat în centrul amplelor proteste din Statele Unite, a murit din cauza „asfixierii, în urma menținerii unei presiuni constante”, a anunțat luni avocatul familiei, Ben Crump, potrivit CNN.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a reluat testările clinice pe hidroxiclorochină... Toţi cei patru poliţişti implicaţi în moartea lui George Floyd sunt acuzaţi de omor şi complicitate la omor, potrivit do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x