Antena Căutare

Presedintele sirian, pentru Sunday Times:”Siria nu va ceda in fata ingerintelor externe"

Presedintele sirian, Bashar al-Assad, insista ca Siria "nu se va inclina" in fata ingerintelor straine, pe fondul presiunilor internationale pentru stoparea actiunilor de reprimare a protestelor, scrie publicatia Sunday Times, in editia online, citand un interviu acordat de seful statului sirian.

Liderul sirian a criticat ultimatumul Ligii Arabe pentru incheierea actiunilor de reprimare, afirmand ca ofera comunitatii internationale un pretext pentru ingerinte in afacerile interne ale Siriei.

"Aceasta initiativa a fost lansata pentru a se arata ca exista probleme intre tarile arabe, oferind Occidentului un pretext pentru o interventie militara impotriva Siriei", a spus al-Assad. Presedintele sirian a recunoscut ca serviciile de securitate au facut unele greseli, prin uciderea sau arestarea a sute de civili, subliniind insa ca este vorba de erori individuale, nu sistemice.

"Noi, ca stat, nu avem politici de cruzime fata de cetateni", a spus al-Assad, explicand ca solutia este contracararea "teroristilor inarmati" despre care regimul de la Damasc sustine ca s-ar afla la originea violentelor.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

Iran: Consilierul de presa al lui Ahmadinejad, condamnat la un an de inchisoare... Vladimir Voronin: Guvernul are 16 consilieri ce fac parte din serviciile secrete romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x