Antena Căutare

Principesa Irina, una dintre fiicele regelui Mihai, a fost arestata in SUA

Familia regala trece prin momente stanjenitoare. Una dintre ficele regelui Mihai, Principesa Irina, a fost arestata in SUA, fiind acuzata ca ar fi organizat lupte de cocosi.

Principesa Irina si sotul acesteia, John Wesley Walker, au fost arestati in Oregon, pentru ca, in perioada 1 aprilie 2012-19 mai 2013, ar fi organizat cel putin zece lupte ilegale de cocosi, conform Mediafax.

De asemenea, alaturi de cei doi, au fost retinute si alte 16 persoane din Oregon si Washington. Potrivit procurorilor, toti risca in total 60 de ani de inchisoare, cate cinci ani pentru fiecare dintre cele 12 capete de acuzare, dar si o amenda de 250.000 de dolari. In plus, ar putea sa-si piarda ferma.

Luptele de cocosi sunt interzise in SUA.

Fiica regelui Mihai si sotul ei, impreuna cu alte patru persoane, sunt acuzati si de organizarea de pariuri ilegale. 

Principesa Irina, in varsta de 60 de ani, este cea de-a treia fiica a regelui Mihai si a Reginei Ana. Este a cincea in ordinea succesiuni la tron si la Sefia Casei Regale a Romaniei. Aceasta are doi copii, proveniti din prima casatorie.

FOTO: princeradublog.ro

UPDATE! Egipt: Peste 400 de oameni si-au pierdut viata in confruntarile violente din Cairo... Fratii Musulmani instiga la violenta in continuare! Cel putin 600 de oameni si-au pierdut viata saptamana aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x