Antena Căutare

Mii de francezi au protestat impotriva legalizarii casatoriilor intre homosexuali

Peste o suta de mii de oameni au iesit si pe strazile marilor orase din Franta. Nu raidurile israeliene i-au revoltat, ci posibilitatea legalizarii casatoriilor gay. Inarmati cu pancarte pe care putea fi citite mesaje sugestive, manifestanti au cerut respingerea proiectului care ar urma sa fie votat anul viitor.

Oamenii au iesit in strada in marile orase franceze, in semn de protest fata de un proiect de lege, initiat de guvernul socialist, care aproba casatoriile intre persoane de acelasi sex.

"Un copil are nevoie de un tata si de o mama, are nevoie atat de partea parterna, cat si de cea materna. Acest proiect de lege face ca acest lucru sa nu mai fie posibil. Examinarea si votarea acestei propuneri reprezinta o condamnare pentru copii, care ar putea fi privati de o familie normala. Un copil este conceput intre un barbat si o femeie, asa este natural. Nu ne putem opune legii naturii", a spus o protestatara.

Doar in Paris, peste 70.000 de oameni au defilat in cadrul protestului intitulat sugestiv "Manifestatie pentru toti". Cu toate acestea, potrivit unui sondaj de opinie, 61 la suta dintre francezi sunt de acord cu legalizarea casatoriilor gay. Proiectul va fi dezbatut in plenul Adunarii Nationale pe 29 ianuarie si apoi va fi supus votului Senatului.

UPDATE! Conflictul din Fasia Gaza - Premierul israelian Benjamin Netanyahu: "Armata este pregatita sa intensifice i... Israelul a deschis focul asupra Siriei, in urma unor tiruri care vizau un vehicul militar israelian...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x