Antena Căutare

Protest inedit in Bulgaria: Cu topoarele la Parlament impotriva Legii forestiere

Activisti pentru mediu din Bulgaria au aparut marti cu 240 de topoare in fata sediului Adunarii Generale, cate unul pentru fiecare parlamentar, scrie Mediafax.

Inedita actiune face parte dintr-o miscare de proteste impotriva amendamentului la Legea forestiera, care spun acestia, distruge padurile din Bulgaria, scrie si Novinite.com.

Coalitia de ONG-uri "Pentru Conservarea Naturii in Bulgaria" cere parlamentarilor sa nu aprobe amendamentele, care le ofera investitorilor dreptul de a construi in muntii bulgari.

In plus, manifestantii vor aduce un topor si pentru premierul Boiko Borisov pentru a-i cere sa puna capat coruptiei si a proteja padurile din zonele protejate.

Mai multe voci au vorbit despre faptul ca legea ar promova interesele omului de afaceri Teko Minev care controleaza trei dintre cele patru zone majore de schi din Bulgaria - Bansko, Borovet si Vitosa.

Coreea de Nord detine peste 150.000 de prizonieri, conform unui raport socant... Regele Thailandei a aparut in public dupa 2 ani, la inmormantarea verisoarei Bhumibol Adulyadej...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x