Antena Căutare

Regele Thailandei a aparut in public dupa 2 ani, la inmormantarea verisoarei Bhumibol Adulyadej

Regele Thaialandei a fost vazut luni la inmormantarea verisoarei sale, dupa ce timp de doi ani acesta a fost internat in spital si nu a fost surprins deloc in public, scrie Daily Mail.

Bhumibol Adulyadej, in varsta de 84 de ani, s-a aventurat intr-un scaun cu rotile la funeraliile printestei Bejaratana Rajasuda, in cadrul ceremoniei din Bangkok.

Cel mai longeviv monarh a purtat uniforma sa traditionala roiala, si doliu, la plecarea din spitalul Siriraj, la aproximativ 3 ani de la internare, din cauza unei deficiente respiratorii.

Starea sa delicata de sanatate nu l-a oprit insa sa se afiseze alaturi de sotia sa pentru a aprinde lumanari la crematoriul din Sanam Luang. Imediat dupa ceremonie s-a intors insa la unitatea medicala.

Calugari si alte oficialitati printre care si prim-ministrul Yingluck Shinawatra au urmarit ceremonia in cadrul careia mai mult de 200 de barbati au carat ramasitele printestei pe un car triumfal de razboi.

Printesa Bejaratana a murit din cauza unei infectii sangvine la varsta de 85 de ani, in luna iulie a anului trecut.

Foto:EPA/Intact Images

Protest inedit in Bulgaria: Cu topoarele la Parlament impotriva Legii forestiere... VIDEO! SUA: Un baiat de 13 ani a condus autobuzul scolii, dupa ce soferul a decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x