Antena Căutare

Haos în SUA! Medici vs protestatari anti-izolare:''Acesta este pământul celor liberi. Du-te în China!''

Weekend-ul a adus o serie de proteste în SUA, mai exact în Ohio, Michigan și Colorado. Cel mai impresionant cadru al acestor proteste a fost surprins de către fotograful Alyson McClaran, duminică, în Denver, Colorado. Protestatarii aflați în mașinile personale, cereau înverșunați redeschiderea afacerilor, iar lucrătorii din domeniul sănătății stăteau în mijlocul drumului, în fața lor

Haos în SUA! Medici vs protestatari anti-izolare:''Acesta este pământul celor liberi. Du-te în China!'' Galerie
Protest anti-izolare în Denver, Colorado | Twitter/Mitchell Byars

Weekend-ul a adus o serie de proteste în SUA, mai exact în Ohio, Michigan și Colorado.

Cel mai impresionant cadru al acestor proteste a fost surprins de către fotograful Alyson McClaran, duminică, în Denver, Colorado. Protestatarii aflați în mașinile personale, cereau înverșunați redeschiderea afacerilor, iar lucrătorii din domeniul sănătății stăteau în mijlocul drumului, în fața lor. După ce și-au dedicat ultimele săptămâni tratării pacienților cu Covid-19, medicii au organizat propria manifestație: au vrut să le amintească protestatarilor de ce măsurile de izolare sunt importante.

Unul dintre protestatari a avut o reacție șocantă. De la fereastra mașinii, o femeie ce purta un tricou cu steagul american, ținea în mână o pancartă al cărei mesaj era „land of the free”. Ce i-a spus femeia asistentei este de-a dreptul uluitor: „Aceasta este o țară liberă. Acesta este pământul celor liberi. Du-te în China!”

Ce a vrut să spună de fapt este că măsurile luate în SUA sunt echivalente cu acțiunile unui stat comunist:„Dacă vrei comunism, mergi în China!’’, a continuat.

Protestatarii anti-carantină au condus protestul din camioane, autoutilitare, motociclete și autobuze - un bărbat a protestat chiar călare, purtând o pălărie de cowboy și steagul american. Fotografiile arată că protocolul de distanțare socială pare să fi fost în mare parte ignorat.

Colorado, la fel ca o mare parte din restul țării, a înregistrat pierderi ale locurilor de muncă fără precedent ca urmare a pandemiei, cu peste 232.000 de depuneri pentru ajutoarele de șomaj, începând cu mijlocul lunii martie. Aproximativ 400 de decese s-au înregistrat în Colorado de la instalarea pandemiei.

‘’Acest videoclip cu asistenta care se află în prima linie în lupta cu această pandemie și căreia i se spune „să meargă în China” este cel mai nebun lucru pe care l-am văzut pe Twitter în cei 11 ani de când sunt activă pe această platformă. Și obișnuiam să raportez conturile ISIS’’, a scris politicianul american, Mari Manoogian, pe contul său de Twitter.

O țară întreagă în carantină, din cauza COVID-19, a fost lovită de o a doua epidemie! Sunt deja 131 de morți: „Numărul v... Coronavirus în Marea Britanie - 828 de decese; în total 17.337 de victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x