Grecia anunță noi măsuri după explozia de cazuri de coronavirus. Zonele în care măștile de protecție vor fi obligatorii 

Numărul cazurilor de coronavirus crește de la o zi la alta, motiv pentru care autoritățile din Grecia anunță noi măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. 

Grecia anunță noi măsuri după explozia de cazuri de coronavirus. Zonele în care măștile de protecție vor fi obligatorii

Astfel, în perioada următoare, purtarea măștilor de protecție împotriva coronavirusul va deveni obligatorie și pe punțile navelor care navighează înspre insulele elene. Această măsură va fi instituită după ce numărul de infecții a crescut în ultimele zile.

De asemenea, această măsură vine după ce săptămâna trecută autoritățile elene au făcut obligatorie purtarea măștilor în toate spațiile publice închise în care distanțarea socială nu poate fi respectată.

Se schimbă regulile, la mare, în România! Restricții noi! Unde și între ce ore va fi obligatorie masca! Ce se va întâmpla cu programul teraselor

Grecia a înregistrat sâmbătă 110 de noi infecții cu COVID-19, cea mai mare creștere zilnică din ultimele săptămâni, alte 75 de cazuri fiind raportate duminică.

Măsura, valabilă până pe 18 august

Măsura va intra în vigoare începând de astăzi și va rămâne obligatorie până în 18 august.

China a mințit! Un doctor chinez care a descoperit cum se transmite COVID-19 a spus adevărul! „Asta s-a întâmplat, de fapt, la Wuhan”

„Conformarea privind această măsură este crucială pentru evitarea unor măsuri mai drastice care ar reduce numărul de pasageri de pe vapoare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al guvernului grec.

Directorul OMS, anunț categoric, în urmă cu puțin timp. COVID-19 ar putea rămâne de neînvins: „Nu există nicio soluție miraculoasă”

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în Grecia

Grecia a înregistrat până în prezent 4.662 de infecții cu coronavirusul, 208 persoane pierzându-și viața în țară de la izbucnirea pandemiei, un număr relativ scăzut comparativ cu multe țări europene, după ce autoritățile elene au impus rapid măsuri de carantină în primăvară.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri