Antena Căutare

Rebelii sirieni ar fi preluat controlul asupra unui aeroport militar

Rebelii sirieni au anuntat ca au preluat controlul asupra unui aeroport militar din regiunea Idleb, dupa ce au doborat un avion de tip MiG care apartinea fortelor armate.

Anuntul a fost facut de seful Consiliului Militar rebel din provincie, Afif Mahmoud Sleimane. Potrivit acestuia, MiG-ul a fost doborat joi dimineata, imediat dupa ce nava a decolat de pe aeroportul de la Abu el-Zuhur. El a mai precizat ca pilotii au fost capturati.

"Planificasem acest atac de trei zile. In afara de avionul doborat, am ars alte 11 avioane MiG pe acest aeroport, pe care de-acum il controlam in totalitate", a declarat colonelul rebel, citat de AFP.

Acest atac are loc la o zi dupa o alta operatiune, impotriva aeroportului militar de la Taftanaz, aflat tot in provincia Idleb, in cursul careia insurgentii afirma ca au bombardat instalatia militara cu elemente de artilerie, distrugand numeroase elicoptere.

Sursa: Antena3

FOTO: EPA / Intact Images

Oferta inedita in Canada! Tinerele care se angajeaza ca stripteuze fac facultatea gratuit... Un director al departamentului de stiri de la Yahoo a fost concediat pentru ca l-a jignit pe Mitt Romney...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x