Regina Elisabeta a II-a, gest incredibil pentru o fetiță care și-a pierdut jucăria preferată la Palatul Buckingham! Ce cadou memorabil i-a făcut

 

Regina Elisabeta a II-a a ajutat o fetiță care şi-a pierdut jucăria preferată în timpul unei vizite la Palatul Buckingham și i-a făcut și un cadou memorabil.  

Jucăria de pluş, maimuța Harriet, o însoţeşte pe Savannah Hart, în vârstă de cinci ani. oriunde merge, inclusiv în călătoriile în jurul lumii, pe care le face cu părinţii. Când au vizitat Londra, însă, îndrăgita maimuţă s-a pierdut, şi nu oriunde, ci la Palatul Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a. 

Supărată, fetiţa s-a tot gândit cum să-şi recupereze cea mai bună prietenă. Iar când s-a întors în Australia a găsit şi soluţia. Alături de educatoarea sa, a redactat o scrisoare prin care o întreba pe regina Elisabeta a II-a dacă a văzut-o pe maimuţa Harriet. Pentru ca solicitarea să fie luată în serios, colegii de la grădiniţă au semnat-o. Apoi, Savannah a adăugat poze cu jucăria de pluş din toate călătoriile şi a trimis plicul direct la Londra.

Spre uimirea tuturor, după o săptămâna a primit şi vestea mult-aşteptată de la Palatul Buckingham. Ajutoarele Reginei Elisabeta a doua au trimis-o acasă pe Harriet, în siguranţă. Însă nu singură, ci alături de un nou prieten, o jucărie botezată Rex. Câinele din pluş este un Corgi, rasa preferata a reginei Marii Britanii.

Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI