Antena Căutare

Reteaua Sony PlayStation, oprita din cauza hackerilor

Compania Sony a anuntat ca reconstruieste reteaua PlayStation Network, dupa "intruziuni externe" ce au cauzat suspendarea serviciului pret de cinci zile, informeaza Associated Press.

Reprezentantii Sony au declarat ca au oprit serviciul, care permite utilizatorilor PlayStation sa joace on-line, pentru a reconstrui infrastructura. Desi este un proces care dureaza, aceasta operatiune este necesara pentru a spori securitatea retelei, a comunicat Sony.

PlayStation Network si Qriocity, platforma de divertisment a companiei, au fost inchise in cursul zilei de miercuri, compania anuntand investigatii referitoare la o bresa de securitate.

Desi au anuntat ca va dura o zi, maxim doua, sambata, compania a emis un comunicat prin care asigura utilizatorii ca se fac eforturi sustinute pentru repunerea in functiune a servicului.

Sursa: Antena3

Roman arestat pe aeroportul din Malta, dupa ce a fost prins cu doua kilograme de cocaina... Siria si-a inchis granita cu Iordania. Manifestatiile pro-democratie, reprimate violent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x