Antena Căutare

Salvată de la moarte de o fotografie. Medicii au identificat imediat o hemoragie cerebrală masivă

O tânără din Irlanda în vârstă de 28 de ani a fost salvată de la moarte după ce și-a făcut o fotografie înainte de a i se declanșa o hemoragie cerebrală. Cum a fost posibil să fie salvată?

O tânără din Irlanda în vârstă de 28 de ani a fost salvată de la moarte după ce și-a făcut o fotografie înainte de a i se declanșa o hemoragie cerebrală. Cum a fost posibil să fie salvată?

Cu câteva minute înainte de a leșina, tânăra domnișoară s-a fotografiat pentru a vedea felul în care arată. Tatăl fetei văzând că fiica lui este inconștientă a chemat de urgență ambulanța. Imaginea cu chipul tinerei a fost cea care i-a ajutat pe medicii de pe ambulanță să identifice cu rapiditate diagnosticul și sa-i administreze un medicament care acționează eficient în cazul AVC-ului (Atac Vascular Cerebral).

Salvată de la moarte de o fotografie. Medicii au identificat imediat o hemoragie cerebrală masivă

Tânăra a fost foarte aproape de a avea un atac vascular cerebral masiv care i-ar fi lăsat leziuni grave pe creier sau i-ar fi produs moartea. Un accident vascular cerebral este o afecțiune gravă care necesită îngrijire de urgență, acesta putand provoca leziuni cerebrale de durată, invaliditate pe termen lung sau chiar moarte. Primele simtome sunt slabiciunea bruscă, paralizia sau amorțeala feței, a brațelor sau a picioarelor.

Medicamentul anticoagulant administrat fetei imediat după producerea hemoragiei i-a salvat viața.

Alertă în Europa! În Franța, peste 2.000.000 de oameni vor primi pastile cu iod. Tratamentul se impune în cazul iradieri... Transportatorii români cer eurodeputaţilor să întoarcă pachetul de măsuri protecţioniste la Comisia Europeană...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x