Antena Căutare

Șase oameni au murit după ce au mâncat sandvișuri dintr-un celebru lanț de magazine! Ce s-a întâmplat

sȘase persoane au murit după ce au consumat sandvișuri și salate de la un celebru lanț de restaurante de tip faast food. Anchetatorii au făcut o descoperire șocantă!

Șase persoane au murit după ce au consumat sandvișuri și salate de la un celebru lanț de restaurante de tip faast food. Anchetatorii au făcut o descoperire șocantă!

A șasea persoană și-a pierdut viața după ce a consumat un sandviș obișnuit. Cercetările și analizele au scos la iveală faptul că mâncarea era infestată cu o bacterie periculoasă denumită listeria. Simptomele cauzate de aceasta pot fi ușr confundate cu semnele de răceală sau gripă, dar infecția se poate dovedi chiar fatală.

Șase persoane au murit după ce au consumat sandvișuri de la Good Food Chain, din Marea Britanie.

Șase oameni au murit după ce au mâncat sandvișuri dintr-un celebru lanț de magazine! Ce  s-a întâmplat

Totuși, nici România nu a fost ferită de amenințarea bacteriei listeria, atunci când s-au descoperit loturi de legume congelate infestate.

Situația se petrece în orașul Sussex din Marea Britanie, dar specialiștii avertizează că pericolul este prezent oriunde în lume, indiferent de alimente. Este esențial să consumăm alimente păstrate corespunzător din punct de vedere termic, ambalate corect și care provin de la surse de încredere și autoritzate.

Alegeri parţiale în Marea Britanie, primul test la urne al lui Boris Johnson... Autorităţile bulgare au declarat stare de urgenţă! Într-un oraș apropiat de Dunăre s-a confirmat un caz de pestă porcină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x