„Pandemia de coronavirus nu poate fi combătută altfel!”. Schimbare imediată, cerută de OMS! Ce vrea să se întâmple cu toate granițele!

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a declarat, luni, că interdicțiile asupra călătoriilor internaționale nu pot rămâne în vigoare pe termen nedefinit și că țările trebuie să facă mai mult pentru a combate pandemia de coronavirus.

„Pandemia de coronavirus nu poate fi combătută altfel!”. Schimbare imediată, cerută de OMS! Ce vrea să se întâmple cu toate granițele!

Hepta

O nouă creștere a numărului de infecții a determinat mai multe țări să reintroducă restricții de călătorie în ultimele zile. Marea Britanie a dispus plasarea în carantină a sosirilor din Spania.

Doar prin respectarea strictă a măsurilor de sănătate, de la purtarea măștilor la evitarea grupurilor mari de persoane, lumea va putea gestiona și învinge pandemia de COVID-19, a afirmat directorul general al OMS, Tedros Adhanom în cadrul unei conferințe de presă virtuale, potrivit hotnews.ro.

„Unde aceste măsuri sunt urmate, numărul de cazuri scade. Unde nu sunt, numărul de cazuri crește”, a subliniat acesta, lăudând Canada, China, Germania și Coreea de Sud pentru controlarea pandemiei.

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau în corp vitamina ce se găsește în acestea”

Directorul pentru Situații de Urgență al OMS, Mike Ryan a declarat la rândul său că „va fi aproape imposibil pentru țări să își mențină granițele închise pentru viitorul previzibil. Economiile trebuie să se redeschidă, oamenii trebuie să muncească, comerțul trebuie să fie reluat”.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

„Este clar că presiunea asupra virusului împinge în jos numerele. Relaxați această presiune și cazurile încep să crească din nou”, a subliniat el.

Astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 1.104 noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, din doar 7633 teste procesate. În acest moment, există 353 pacienti la ATI, în stare gravă. Mai multe detalii, AICI!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri