Antena Căutare

Se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus! Explozie de cazuri de COVID-19! „Numărul deceselor se dublează la două săptămâni!”

Specialiștii în domeniul sănătății se tem că se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus. O explozie de noi de cazuri COVID-19 a fost depistată în ţări din America Latină, numărul de decese din cauza acestui virus dublându-se la fiecare două săptămâni în Brazilia, Mexic şi Peru

Se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus! Explozie de cazuri de COVID-19! „Numărul deceselor se dublează la două săptămâni!”

profimediaimages.ro

Deşi numărul de îmbolnăviri nu mai creşte mult în statele puternic afectate de pandemia de coronavirus, până la acest moment, COVID-19 pare să se concentreze acum asupra ţărilor din America Latină, prima pe listă fiind Brazilia, cu peste 250.000 de cazuri confirmate.

De la primul pacient depistat cu noul coronavirus în regiune, în data de 26 februarie, virusul s-a răspândit în toate ţările apropiate.

Potrivit Centrului European pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, au fost înregistrate peste 500.000 de cazuri, iar peste 30.000 de persoane au murit, în condiţiile în care testarea nu e la fel de riguroasă ca în SUA sau alte state.

Cele mai populate două ţări din America Latină, Mexic şi Brazilia, au înregistrat deja peste 6.000, respectiv 18.000 de decese.

Şi cercetătorii sunt de părere că cifrele ar putea fi semnificativ mai mari în realitate, multe cazuri nefiind diagnosticate.

Cum porți CORECT masca de protecție. Ce trucuri poți să faci ca să respiri fără probleme. Doctorul Mihail Pautov: „Nu provoacă hipoxie dacă faci asta!” VIDEO

Peru a raportat al 12-lea cel mai mare număr de cazuri din lume, cu aproape 100.000 de persoane confirmate, depăşind China.

Şi Chile raportează mii de noi cazuri de coronavirus în fiecare zi, cu peste 500 de decese confirmate.

„M-am uitat în oglindă și m-am speriat!”. Un asistent, transformat total, după lupta cu COVID-19. Cum a ajuns să arate – FOTO

Ecuador a înregistrat cele mai multe decese pe cap de locuitor din regiune - cu o rată de aproximativ 17 morţi la 100.000 de persoane. Cazurile zilnice din Ecuador au scăzut, dar tendinţa nu este una generală în regiune, potrivit Mediafax.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

Spre deosebire de SUA şi de majoritatea ţărilor europene, multe ţări din America Latină raportează zilnic tot mai multe infectări şi decese. Comparativ cu cele mai afectate state din Europa - Marea Britanie, Italia şi Franţa - decesele scad într-o parte a oceanului şi cresc în cealaltă - Brazilia, Mexic şi Peru. Statisticile elaborate de experţi aduc dovezi în acest sens.

Estimativ, numărul de decese în Brazilia, Mexic şi Peru se dublează la fiecare două săptămâni, cu o viteză mult mai mare decât în Europa, unde acelaşi lucru se petrece la aproximativ două luni în Marea Britanie, patru luni în Franţa şi cinci luni în Italia.

SUA alocă AstraZeneca fonduri de 1,2 miliarde de dolari pentru vaccinul destinat COVID-19, asigurându-şi aproape o treim... Mai puţin de 50 de morţi din cauza covid-19 în Spania, pentru prima oară de la 16 martie; Guvernul vrea să reducă nivelu...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x