Căutare Live

Semnal de alarmă! Țara în care se pregătesc 1,5 milioane de morminte pentru victimele coronavirusului. "Asta e realitatea cu care ne confruntăm"

Regiunea sud-africană Gauteng, unde se află şi oraşele Johannesburg şi Pretoria şi care a devenit epicentrul pandemiei de COVID-19 pe continentul african, intenţionează să sape peste 1,5 milioane de morminte pentru eventualitatea în care acestea ar fi necesare din cauza răspândirii necontrolate a coronavirusului, relatează miercuri agenţia EFE.

Semnal de alarmă! Se pregătesc 1,5 milioane de morminte pentru victimele coronavirusului. "Asta e realitatea cu care ne confruntăm"


Este ceea ce a declarat responsabilul provincial pentru sănătate, Bandile Masuku, la o conferinţă de presă desfăşurată la Johannesburg înaintea unei vizite pe un teren unde se sapă deja morminte pentru situaţia în care ar fi nevoie de înmormântări masive.

De ce au explodat cazurile de coronavirus în județul Dâmbovița. Reprezentanții DSP, apel către populație: ”Respectați măsurile de prevenție!”


''Pregătim peste 1,5 milioane de morminte. Este o discuţie incomodă, pentru un medic nu este una dintre cele mai bune teme, dar aceasta este realitatea cu care suntem forţaţi să ne confruntăm şi pentru care trebuie să fim pregătiţi'', a explicat responsabilul sud-african, potrivit Agerpres.

Africa de Sud, cea mai afectată țară de pe continentul african

Medic de 46 de ani, transferat cu elicopterul la București după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul se zbate între viață și moarte


Africa de Sud este ţara cea mai afectată de pandemia COVID-19 pe continentul african, cu circa 40% din cazurile descoperite pe acest continent. Până în prezent în Africa de Sud au fost confirmate 215.855 de cazuri de coronavirus, dintre care 3.502 decese.


Relativ ferită de pandemie când aceasta se extindea în Europa, începând din luna iunie Africa de Sud a înregistrat creşteri galopante ale infectărilor, care au ajuns în ultima vreme la circa 10.000 pe zi.

A fost carambol pe Autostrada Soarelui. Imagini dramatice de la accidentul în lanț. Sunt cel puțin nouă victime, între care trei copii


Creşterea numărului cazurilor coincide cu relaxarea măsurilor de izolare începând de pe 1 iunie, mai ales în provincia Gauteng, principalul centru politic şi economic al ţării.

Facebook a eliminat conturi aparţinând unui vechi aliat al preşedintelui Donald Trump, consilierul Roger Stone, precum ş... Serbia - Gaze lacrimogene şi răniţi, în a doua seară de proteste din Belgrad şi Novi Sad...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri