Se schimbă regulile pentru românii care vor să meargă în Bulgaria! MAE, anunț de ultim moment!

Se schimbă regulile pentru românii care vor să meargă în Bulgaria. Turiştilor români nu li se va mai cere declaraţia pe proprie răspundere prin care confirmau că au luat la cunoştinţă şi îşi asumă riscurile privind îmbolnăvirea cu COVID-19 şi prin care se obligau să respecte măsurile.

Se schimbă regulile pentru românii care vor să meargă în Bulgaria! MAE, anunț de ultim moment!

profimediaimages.ro

„Ministerul Afacerilor Externe precizează că autorităţile bulgare au adoptat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul Republicii Bulgaria.

Astfel, potrivit ordinului ministrului sănătăţii bulgar, intrat în vigoare la data de 28 iulie 2020, cetăţenii români care sosesc din România nu trebuie să mai prezinte declaraţia pe proprie răspundere prin care confirmau că au luat cunoştinţă şi îşi asumă riscurile privind îmbolnăvirea cu COVID-19 şi se obligau să respecte măsurile anti-epidemiologice aplicabile pe teritoriul Bulgariei”, a transmis MAE.

A câștigat 5.000.000 de euro la loto, după ce a fost concediat, din cauza pandemiei! Primul lui plan, incredibil! „M-am hotărât imediat”

În acest context, MAE subliniază că, la acest moment, nu există condiţii speciale sau alte măsuri obligatorii privind regimul de intrare şi tranzit pe teritoriul Republicii Bulgaria pentru cetăţenii care sosesc din România.

Descoperire de ultim moment despre COVID-19! Oamenii înalți, în pericol mai mare de îmbolnăvire! De la ce înălțime se dublează riscul

Ministerul Afacerilor Externe continuă dialogul cu autorităţile bulgare şi va comunica public elementele de noutate ce vor fi transmise oficial de către partea bulgară.

Ultimele știri