Antena Căutare

Are 102 ani, cinci copii, 11 nepoţi şi 13 strănepoţi și s-a vindecat de coronavirus. Femeia se infectase la căminul de bătrăni

Yap Lai Hong, o femeie în vârstă de 102 ani din Singapore, s-a vindecat de coronavirus, relatează presa internaţională.

Femeia a fost cea mai în vârstă persoană infectată cu coronavirus în Singapore. Ea a fost externată vineri din spitalul Tan Tock Seng. Yap are cinci copii, 11 nepoţi şi 13 strănepoţi.

Alte două persoane din căminul de bătrâni în care locuieşte femeia au murit din cauza Covid-19. În total au fost infectate 16 persoane din căminul respectiv.

Citește și: Un celebru medicament pentru potență ar putea trata COVID-19: „Da, poate distruge coronavirusul! Avem rezultate excelente”

Yap Lai Hong se numără printre cei mai în vârstă supravieţuitori ai infecţiei cu coronavirus din lume. Persoana cea mai în vârstă care a supravieţuit Covid-19 este Cornelia Ras, o femeie de 107 ani din Olanda, care s-a vindecat în urmă cu 20 de zile.

Sursa : news.ro

O tânără a murit chiar în timp ce sărbătorea ieșirea din carantină. Cum a ajuns să cadă în gol, de la 35 de metri, în ti... Kim Jong Un a apărut în public pentru prima dată după 20 de zile de absenţă, conform agenţiei oficiale de presă din Core...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x