Antena Căutare

O tânără a murit chiar în timp ce sărbătorea ieșirea din carantină. Cum a ajuns să cadă în gol, de la 35 de metri, în timp ce era fotografiată

Prima zi de libertate, ultima zi din viață. Abia ieșită din carantină, o tânără de 31 de ani a vrut să marcheze momentul printr-o ședință foto de neuitat. A murit sb ochii îngroziți ai prietenei sale.

O tânără a murit chiar în timp ce sărbătorea ieșirea din carantină. Cum a ajuns să cadă în gol, de la 35 de metri, în timp ce era fotografiată
O tânără a murit chiar în timp ce sărbătorea ieșirea din carantină

Olesya Suspitsyna, în vârstă de 31 de ani, a vrut să sărbătorească ridicarea restricțiilor impuse de autoritățile din Turcia pentru stoparea răspândirii noului coronavirus.

Împreună cu cea mai bună prietenă a sa, Olesya a mers în Parcul Național Duden, din Antalya. Voia o fotografie perfectă. Din nefericire, dorința i-a adus moartea.

Citește:

A studiat cadavrele a sute de oameni uciși de coronavirus. Medicul legist a răbufnit: „Situația este exagerată! E o boală inofensivă!”

În timp ce poza, tânăra a alunecat pe iarbă și a căzut în gol, de la 35 de metri. Tragedia s-a petrecut în fața prientenei sale.

Martora cumplitului accident a povestit cum amica ei a trecut peste un semn pe care scria „Accesul interzis” şi i-a cerut să îi facă mai multe fotografii. Într-un moment de neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de pe stânci.

Citește și:

Italienii ne plătesc să mergem în vacanţă la ei! Bilete de avion la jumătate de preț și nopți de cazare gratuite, pentru această destinație superbă

Era pentru prima dată, când fetele se aventurau atât de departe de casă, după ce săptămâni la rând au respectat regulile de carantină impuse de epidemia de coronavirus.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii solicită Beijingului să o invite pentru a ancheta originile virusului... Are 102 ani, cinci copii, 11 nepoţi şi 13 strănepoţi și s-a vindecat de coronavirus. Femeia se infectase la căminul de b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x