Antena Căutare

Site-ul Vaticanului, atacat pentru a doua oara de hackerii Anonymous

Site-ul de Internet al Vaticanului a fost tinta unui nou atac informatic revendicat de miscarea de hackeri militanti Anonymous. Este pentru a doua oara in cinci zile cand pagina de Internet vatican.va sufera un atac din partea gruparii, informeaza Ansa.

"Toti Anonymous asteapta cu nerabdare o excomunicare oficiala in piata publica", se arata in declaratia in italiana care circula online.


Grupul a atacat si Radio Vatican, piratand baza sa de date si postand o lista cu nume de utilizatori si parole, apoi criticand radioul Sfantului Scaun pentru presupusa transmitere la frecvente dincolo de limita legala, punand populatia in pericolul de a se imbolnavi de "leucemie, cancer si alte boli groaznice".

La primul atac gruparea afirma ca vor sa pedepseasca "Biserica apostolica romana corupta si toate produsele acesteia". Hackerii acuza Biserica Catolica pentru ca a "redus la sclavie populatii intregi".

Anonymous, un grup de hackeri care a revendicat in ultimul an zeci de atacuri impotriva site-urilor unor mai companii si site-uri guvernamentale, a mai incercat si anul trecut un atac impotriva site-ului Vaticanului dar fara succes.

Un reality show din China dezvaluie ultimele ore ale detinutilor condamnati la moarte... Prima femeie-astronaut din China care va ajunge in spatiul cosmic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x