Căutare Live

Șoferul camionului a leșinat în momentul în care a văzut trupurile neînsuflețite! Cei 39 de imigranți au murit în chinuri, la - 25 de grade C

Șoferul camionului în care au fost găsiți 39 de morți a leșinat în momentul în care a deschis ușile și a văzut toate cele 39 de trupuri neînsuflețite, scrie presa internațională. 

Maurice ”Mo” Robinson a fost arestat, fiind bănuit de crimă. De asemenea, polițiștii a percheziționat și alte două locuințe din Irlanda de Nord în căutarea unor informații în acest caz. De asemenea, au apărut și alte detalii despre acest caz.

Mai exact, unul dintre prietenii lui Mo a declarat, potrivit Daily Mail, că șoferul camionului a oprit la un moment dat pentru a lua niște acte din container, iar în momentul în care a deschis ușile, el a văzut trupurile neînsuflețite. Ulterior, după ce a sunat la Ambulanță, el a leșinat.

Citește și: Cei 39 de imigranți găsiți morți au murit de frig! Victimele sunt de origine chineză, iar opt erau femei

Potrivit unui purtător de cuvânt al Poliției din Essex, bărbatul a fost reținut și va rămâne în custodia Poliției cel puțin pentru 24 de ore.

Directorul portului Zeebrugge, Joachim Coens, susține că este improbabil ca urcarea chienzilor în container să se fi făcut în port. ”Un container frigorific este complet sigilat în zona portului. În timpul controlului, segiliul este verificat, ca și numărul de înmatriculare. Șoferul este filmat de camere”, a spus Coens pentru postul belgian VRT.

Citește și: S-a aflat: cei 39 imigranți care au murit înghețați în camionul groazei, la - 25 de grade C, erau chinezi

Poliția din Essex (Marea Britanie) a anunțat oficial că trupurile găsite miercuri într-un container în Gray aparțin unor cetățeni chinezi. Printre ei, se aflau și opt femei, scrie The Guardian. Cauza cea mai probabilă a morții este hipotermia, în container temperaturile fiind de -25 grade Celsius.

VIDEO - Mireasă lovită cu bestialitate în ziua nunții de către soț! Femeia a căzut pe spate de la lovitura puternică... Von der Leyen consideră foarte bună probabilitatea unei amânări a Brexitului de către UE...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri