Antena Căutare

Momentul în care un bărbat diagnosticat cu cancer în fază terminală se căsătorește cu aleasa inimii, în spital: ”Am avut un mariaj de șapte ore!”

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a fost diagnosticat cu o formă de cancer în urmă cu o lună de zile, s-a însurat pe patul de spital, cu doar câteva ore înainte de a pierde lupta cu boala necruțătoare. 

Gary Smart, în vârstă de 33 de ani, plănuia să se căsătorească cu Laura anul viitor, însă viața a avut alte planuri cu ei. Gary a fost diagnosticat cu cancer în stadiu terminal luna trecută, însă acest lucru nu l-a împiedicat să se însoare.

Momentul în care un bărbat diagnosticat cu cancer în fază terminală se căsătorește cu aleasa inimii, în spital: ”Am avut un mariaj de șapte ore!”

Citește și: Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

Gary, tatăl a șase copii, a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în stadiu terminal. Medicii i-au mai dat de trăit doar câteva zile, iar ultima lui dorință a fost să ”moară bărbat însurat”.

Astfel, Laura, partenera lui i-a îndeplinit dorința, iar pe patul de spital cei doi și-au jurat iubire veșnică.

Nu a îmbrăcat rochie de mireasă, însă a avut un buchet și câțiva oameni apropiați alături. Din nefericire, însă, șapte ore mai târziu, Gary a murit având-o alături pe femeia care-i devenise soție.

”Ne-am dorit timp, însă n-a fost să fie. Vinerea trecută, medicii ne-au spus că nu mai e timp și ne-au ajutat să organizăm ceremonia. Am fost cu mama, am luat inele și am chemat un preot. Ne-am căsătorit la ora șapte, iar câteva ore Gary a murit.”, a mărturisit Laura, potrivit Daily Mail.

Durerile abdominale care ascund probleme grave de sănătate. Cazurile de cancer pancreatic au crescut cu 10% în ultimii 30 de ani

”Și-a spus jurământul și apoi mi-a pus verigheta pe deget și m-a sărutat. În noaptea aceea am rămas lângă el. Ne-am uitat la un film, iar apoi am adormit. Ne-am trezit când butonul de panică s-a aprins. Gary nu mai putea să respire. Am avut doar șapte ore de căsnicie, dar sunt recunoscătoare că i-am putut oferi acele momente.”, a mai mărturisit femeia sfâșiată de durere.

Momentul în care un bărbat diagnosticat cu cancer în fază terminală se căsătorește cu aleasa inimii, în spital: ”Am avut un mariaj de șapte ore!”

Gary și partenera lui s-au cunoscut când erau adolescenți, dar s-au despărțit. Ulterior, s-au reîntâlnit, iar apoi au fost nedespărțiți.

Cei doi tineri, originari din Northampton, Marea Britanie, au aflat că bărbatul suferă de o boală teribilă în urmă cu o lună de zile. Problemele au început, însă, să apară în luna iulie, când acesta s-a întors de la muncă cu dureri în piept. Ulterior, a început să slăbească și avea insomnii. Deși a mers de atunci la medic, abia în luna septembrie a aflat că suferă de o formă agresivă de cancer.

Șoferul camionului a leșinat în momentul în care a văzut trupurile neînsuflețite! Cei 39 de imigranți au murit în chinur... Furtunile, ploile și inundațiile au făcut ravagii în Europa. Vremea rea se îndreaptă spre România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x