Antena Căutare

Soția lui Kobe Bryant cere să se facă dreptate! Partenera de viață a regretatului sportiv a dat în judecată proprietarul elicopterului care s-a prăbușit

Soția regretatului baschetbalist Kobe Bryant l-a dat în judecată pe proprietarul elicopterului care s-a prăbușit luna trecută. La bordul aeronavei se aflau marele sportiv alături de fiica sa în vârstă de doar 13 ani, Gianna, dar și alte 7 persoane care au sfârșit și ele ucise ân tragicul accident.

Soția lui Kobe Bryant cere să se facă dreptate! Partenera de viață a regretatului sportiv a dat în judecată proprietarul elicopterului care s-a prăbușit
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri

Vanessa Bryant, văduva regretatului baschetablist Kobe Bryant, l-a dat în judecată pe proprietarul elicopterului care s-a prăbușit luna trecută în California. La bordul aeronavei se aflau atât legendarul sportiv, cât și fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna. În total nouă persoane au fost ucise în tragicul accident.

Procesul, care include acuzaţii de omor prin imprudenţă, a fost iniţiat de Vanessa Bryant, luni, la Los Angeles

Văduva susţine că pilotul elicopterului, Ara Zobayan, a dat dovadă de neglijenţă prin faptul că a zburat în condiţii de ceaţă şi că Zobayan ar fi trebuit să anuleze zborul. Pilotul se numără printre cele nouă persoane ucise în accidentul aviatic.

Citește și: Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, înmormântați în secret: "Vanessa a dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi"

De asemenea, în documentele procesului sunt acuzaţi reprezentanţii legali ai pilotului, precum şi compania Island Express Helicopters Inc.

Avocaţii familiei Bryant aduc mai multe acuzaţii companiei care avea în proprietate elicopterul: una se referă la faptul că firma a permis ca elicopterul să zboare deşi nu erau condiţii propice din cauza ceţii. De asemenea, pentru neglijenţă şi faptul că a riscat inutil viaţa pasagerilor. Totodată, pentru trauma suferită de aceştia înainte de impact, dar şi de rude pentru pierderea celor dragi.

Citește și: Ceremonie în memoria lui Kobe Bryant, în data de 24 februarie, la Los Angeles

”În majoritatea cazurilor, e o manevră catastrofală”. Mike Sagely, un pilot din Los Angeles cu 35 de ani experiență, a concluzionat că Zobayan a încercat să execute o manevră prin care a vrut să ridice elicopterul deasupra norilor, pentru a evita ceața. Din păcate, virajul la stânga s-a dovedit o greșeală fatală.

”În 80% sau 90% dintre cazuri, această manevră e catastrofală”, a declarat Sagely.

În urma impactului, pe pământ a fost lăsat un crater de 7,6 pe 4,5 metri, la o adâncime de peste jumătate de metru.

Procesul a fost demarat în timp ce o slujbă de comemorare a lui Kobe Bryant şi a fiicei sale, precum şi a altor victime, a avut loc la Staples Centre, din Los Angeles, loc în care Bryant a jucat o mare parte a meciurilor din cariera sa.

Congres al creştin-democraţilor germani pe 25 aprilie, pentru a desemna un nou succesor al Angelei Merkel... Coronavirus în Italia: Filmările la viitorul film din franciza "Misiune Imposibilă" au fost întrerupte. 850 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x