Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Soțul tinerei care a fost ucisă și căreia i-a fost furat bebelușul din pântec și-a ținut copilul în brațe: ”Ne rugăm pentru un miracol!”

Soțul tinerei care a fost ucisă cu sânge rece și căreia i-a bebelușul i-a fost scos cu forța din burtă și-a ținut, pentru prima oară, copilul în brațe. Din păcate, însă, micuțul este în moarte cerebrală. 

Soțul tinerei care a fost ucisă cu sânge rece și căreia i-a bebelușul i-a fost scos cu forța din burtă și-a ținut, pentru prima oară, copilul în brațe. Din păcate, însă, micuțul este în moarte cerebrală.

Imaginile cu bărbatul care își ține copilul în brațe pentru prima oară au făcut înconjurul lumii și au stârnit lacrimi de furie din partea internauților, având în vedere faptul că micuțul a ajuns în starea aceasta după ce a fost scos cu forța din burta mamei lui, care a fost strangulată cu un cablu electric.

Un tată s-a luptat să își salveze bebelușul din fălcile unui dingo! „Copilul are răni adânci pe gât”. Atenție, imagini șocante

”Deschide ochii. Ne rugăm pentru un miracol.”, a spus bărbatul.

Imaginile în care apare ținându-și copilul în brațe au fost făcute publice de o femeie, prietenă cu tânăra care a fost ucisă. Aceasta a declarat, de asemenea, că micuțul este în moarte cerebrală, aceasta fiind cauzată de lipsa de oxigen cu care s-a confruntat în momentul în care a fost extras din pântecele mamei sale.

Caz cutremurător! Bebeluș, furat de o maimuță și găsit fără suflare. Dormea în pat, lânga mama lui, în momentul atacului

Pe 14 mai, cadavrul lui Marlen a fost găsit într-un tomberon din spatete casei unde locuia femeia care s-a oferit să o ajute pe Facebook, a anunțat poliția din Chicago. Marlen a fost strangulată cu un cablu electric iar bebelușul i-a fost scos cu forța din burtă după ce a fost tăiată, potrivit poliției.

Trei persoane au fost arestate în acest caz, sub acuzație de crimă și complicitate la crimă. Printre ele se află Clarisa Figueroa, în vârstă de 46 de ani, care a ademenit-o pe victimă în casa ei, și fiica ei de 24 de ani, Desiree, care a mărturisit poliției că a luat parte la crimă.