Antena Căutare

SUA: Se fac ultimele pregatiri pentru ceremonia de investire in functie a lui Barack Obama

Cu parada, doua ceremonii de depunere a juramantului si un bal pe agenda, ziua de azi si cea de maine vor fi pline de pompa prezidentiala in Washington. Prima ceremonie, cea privata, in care Barack Obama va depune juramantul pentru al doilea mandat va avea loc in doar cateva ore. Ceremonia oficiala a investirii va fi maine, cand sunt asteptati peste 500.000 de oameni.

Miss America a furat toata atentia. Intr-o rochie albastra si purtand coronita cu cristale Swarovsky, frumoasa din New York si-a castigat noi fani in prima zi a ceremoniilor dedicate investirii lui Barack Obama.

In zona unde va avea loc parada din ziua juramantului e liniste, deocamdata. Intre 600-800.000 de oameni sunt asteptati sa participe la ceremonia publica de depunere a juramantului care va avea loc maine, iar 12.000 de politisti se vor asigura ca evenimentul va decurge fara incidente.

Pana acum, singurele nemultumite sunt trei activiste pentru pace. Au venit sa demonstreze suparate ca Obama, laureat al premiului Nobel pentru Pace, mentine trupe in teatre de razboi.

In ciuda euforiei generale, organizatorii paradei din ziua juramantului lui Barack Obama sunt pregatiti pentru orice.

Politistii au avertizat ca printre sutele de mii de oameni s-au aflat si hoti profesionisti, care vor incerca sa profite de neatentia oamenilor si sa fure.

Barack Obama a inceput deja seria de ceremonii. S-a oferit voluntar la o scoala din Washington, unde a vopsit dulapuri, impreuna cu Prima Doamna a Americii, Michelle Obama.

Romanii au facut furori cu bucatele traditionale la targul "Saptamana Verde" din Berlin... Un roman a provocat un divort de milioane in Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x