Antena Căutare

Un roman a provocat un divort de milioane in Marea Britanie

Un milionar roman e motivul unuia dintre cele mai costisitoare divorturi din istoria Marii Britanii. Din cauza lui Dan Stoicescu, bunul sau prieten, lordul de Northampton a ramas fara cea de-a cincea sotie, dar si fara 17 miloane de lire. Respectabilul aristocrat britanic s-a vazut nevoit sa plateasca banii fostei neveste, care, de ceva vreme, e iubita romanului.

Dan Stoicescu era, pentru lordul de Northampton, cel mai bun prieten, ba chiar si coleg intr-o loja masonica, spune presa britanica. Acum, se pare, e cel mai aprig dusman.

Din cauza romanului, marchizul ar fi divortat de Lady Pamela, femeia cu care a fost casatorit 20 de ani. Zilele trecute, aristocratul a ajuns la un acord cu fosta nevasta si-i va da 17 milioane de lire sterline, desi, initial, ea a cerut 25.

Lady Pamela primeste astfel un apartament de 4 milioane de lire, fix in centrul Londrei, iar restul de 13 milioane vor insemna bani cash si bunuri de valoare, precum picturi sau bijuterii. In urma intelegerii, Lordul de Northampton ramane singur si cu inima franta, dar isi pastreaza cea mai mare parte din averea estimata la 120 de milioane de lire.

Dan Stoicescu, prietenul care a furat inima sotiei lordului, e chiar mai bogat decat aristocratul britanic. Romanul a facut bani din industria farmaceutica. Are proprietati in Elvetia, unde e stabilit, dar si in Cipru, Finlanda, Australia si Statele Unite. Se pare ca a cucerit inima lui Lady Pamela acum 4 ani, cand era partenerul de afaceri al lordului.

SUA: Se fac ultimele pregatiri pentru ceremonia de investire in functie a lui Barack Obama... Romanii din complexul In Amenas: Doi tati au murit, in timp ce alti trei au reusit sa supravietuiasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x