Antena Căutare

Romanii au facut furori cu bucatele traditionale la targul "Saptamana Verde" din Berlin

Nu ne lasam de bucatele traditionale nici la Berlin. Pana pe 27 ianuarie, are loc in Germania cea de-a 78-a editie a Targului Saptamana Verde. Romania este prezenta pentru a zecea oara consecutiv la aceasta expozitie. Bucatarii s-au pregatit si anul acesta ca la carte cu carnati la topor, carnati din sunca - toate pregatite la afumator din lemn.

Romanii ii asteapta pe berlinezi si pe cetatenii din Germania cu produse din carne din zona Moldovei, mai exact, cu specialitati din porc, vita, dar si din piept de gasca si rata, iar bucatarii maramureseni nu se opresc aici. Au pregatit si tuica sau palinca de Bihor sa fie totul pe masura, spun participantii de la targ.

Nici n-aveau cum altfel! Producatorii maramureseni fac furori acolo. Au expus carnati de porc, slanina afumata, branzeturi, produse apicole, palinca din prune si mere, sunca traditionala, magiun, conserve de legume. Si cei din Alba au venit cu sute de produse delicioase.

Ministrul Agriculturii a fost alaturi de producatori, la targul din Berlin.

"Romania este o prezenta constanta la Targul Saptamana Verde, un targ extrem de important. Promitem de la an la an sa avem o suprafata mult mai mare alocata tuturor celor care sunt doritori sa vina", a declarat Daniel Constantin.

Joe Biden a comis o o gafa de zile mari: vicepresedintele american a uitat ce functie are... SUA: Se fac ultimele pregatiri pentru ceremonia de investire in functie a lui Barack Obama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x