Antena Căutare

SUA: Un sofer a devenit erou dupa ce a salvat o tanara care voia sa renunte la viata. Intreaga scena a fost filmata

Un sofer de autobuz din Statele Unite a devenit erou dupa ce a salvat o tanara care voia sa renunte la viata. Fata era pe un pod si parea ca se va sinucide.

Barbatul a oprit imediat si nu a plecat pana cand nu a convins-o sa renunte la gestul extrem. Intreagul episod a fost filmat de un pasager.

Parea o zi obisnuita pentru soferul de autobuz. Omul conducea linistit prin New York cand pe un pod a vazut-o pe tanara de cealalta parte a balustradei. Si a oprit imediat.

Desi femeia l-a ignorant initial, barbatul nu s-a dat batut. A pus repede mana pe telefon si a alertat serviciile de urgenta. Apoi a coborat din masina.

Intr-o clipa, soferul o prinde repede de haina si ii sopteste cateva cuvinte. Spre usurarea tuturor, tanara decide sa se intoarca in siguranta pe pod.

Soferul nu a plecat de langa femeie pana nu a vazut-o in siguranta pe mainile unui echipaj de interventie. Nu se stie momentan de ce a vrut tanara sa-si puna capat zilelor.

Urmareste editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Superba Giselle Bundchen a cucerit Sao Paolo, la Saptamana Modei... UPDATE! Atac armat intr-un aeroport din Los Angeles: un agent de securitate a murit si mai multe persoane au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x