Antena Căutare

Subsecretara Trezoreriei însărcinată cu sancţiunile Sigal Mandelker părăseşte administraţia lui Trump

Subsecretara Trezoreriei americane însărcinată cu sancţiuni financiare Sigal Mandelker părăseşte administraţia Trump pentru a intra în sectorul privat, a anunţat Trezoreria, relatează AFP.

Subsecretara Trezoreriei americane însărcinată cu sancţiuni financiare Sigal Mandelker părăseşte administraţia Trump pentru a intra în sectorul privat, a anunţat Trezoreria, relatează AFP.

Sigal Mandelker, avocată de formaţie, a fost numită în 2017 să implementeze sancţiuni economice implacabile - care constituie unul dintre instrumentele majore ale politicii externe a administraţiei Trump - mai ales împotriva Iranului.

”Mulţumită leadershipului fără fisură şi viziunii strategice a lui Sigal la Biroul Terorismului şi Informaţiilor Financiare (TFI), Trezoreria a jucat un rol tot mai central în problemele de securitate naţională”, a scris miercuri secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin.

Sigal Mandelker ”a militat aprig să folosim puternicele noastre instrumente economice pentru a avea un impact în vederea unei lumi mai sigure”, apreciază secretarul Finanţelor al lui Donald Trump.

Din această vară, subsecretara i-a ”prezentat dorinţa sa de a se întoarce în sectorul privat”, a precizat el.

Postul a fost preluat, pentru moment, de secretarul adjunct al Trezoreriei Justin Muzinich.

Sursa : news.ro

Imagini ca de război! Un bombardier american s-a prăbușit pe aeroport! Șapte persoane au murit | VIDEO... Interdicţie de circulaţie în mai multe oraşe din Irak, în urma unor manifestaţii soldate cu nouă morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x