Antena Căutare

Imagini ca de război! Un bombardier american s-a prăbușit pe aeroport! Șapte persoane au murit | VIDEO

Imagini ca de război! Un bombardier din al doilea război mondial, cu 13 persoane la bord, s-a prăbuşit miercuri dimineaţa pe un aeroport. Șape persoane au murit.

Imagini ca de război! Un bombardier din al doilea război mondial, cu 13 persoane la bord, s-a prăbuşit miercuri dimineaţa pe un aeroport. Șape persoane au murit.

Bombardierul B-17 s-a prăbuşit în jurul orei 10 (14:00 GMT) pe aeroportul Bradley International în timp ce încerca să aterizeze, conform unei postări pe Twitter a Administraţiei Aviaţiei Federale, agenţia americană care supraveghează traficul aerian, care a precizat că aparatul de zbor era pilotat de civili, nu de militari.

Incidentul a avut loc în Connecticut, Statele Unite ale Americii. Șapte persoane au murit și alte șapte au fost rănite, anunță cei de la Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avionul transporta 13 persoane, 10 pasageri şi 3 membri ai echipajului, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din statul Connecticut, care la acel moment a precizat că nu poate furniza un bilanţ clar al accidentului. O persoană aflată la sol a fost, de asemenea, implicată în accident.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza accidentului. Aeroportul a fost închis, iar imaginile difuzate pe posturile de televiziune locale arătau un nor imens de fum negru provenind dinspre aeroport, arată cei de la Agerpres.

Unul dintre motoare nu a funcționat cum trebuie și aeronava nu a atins altitudinea potrivită. Nu se știe mai departe ce s-a întâmplat, doar faptul că piloții au solicitat aterizarea de urgență.

Un avion vintage B-17 s-a prăbuşit în încercarea de a ateriza de urgenţă în Connecticut; şapte oameni şi-au pierdut viaţ... Subsecretara Trezoreriei însărcinată cu sancţiunile Sigal Mandelker părăseşte administraţia lui Trump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x