Antena Căutare

Tânăr infectat cu coronavirus, mesaj înfiorător, de pe un pat de spital. „Am ajuns să nu mai pot să-mi ridic capul și să mă întreb dacă am făcut suficiente lucruri în viață” - VIDEO

Un tânăr din Iralnda, infectat cu coronavirus, s-a filmat pe un pat de spital, pentru a transmite un mesaj către toți tinerii are cred că nu pot fi grav afectați de COVID-19.

Tânăr infectat cu coronavirus, mesaj înfiorător, de pe un pat de spital. „Am ajuns să nu mai pot să-mi ridic capul și să mă întreb dacă am făcut suficiente lucruri în viață” - VIDEO
Michael Prendergast

Michael Prendergast, un tânăr atletic, în vârstă de 28 de ani, abia se întorsese în Kerry, Irlanda, după o vizită la Londra, când s-a îmbolnăvit. Bărbatul a spus că nu se aștepta să fie atât de afectat de COVID-19.

VESTE PROASTĂ DIN CHINA! S-AU DEPISTAT CAZURI NOI

În scurt timp după ce s-a infectat cu noul coronavirus, tânărul a fost diagnosticat cu pneumonie și a ajuns să nu mai poată să își ridice capul.

„Am fost atât de bolnav, atât de slăbit, încât nu am mai putut să îmi ridic capul. Am ajuns să mă întreb dacă am fost un om bun și dacă am făcut suficiente lucruri cu viața mea”, a spus tânărul.

„Dar mai am atâtea de făcut! Am dor 28 de ani. Sunt tânăr, sunt atletic. Nu m-am gândit niciodată că m-aș putea îmbolnăvi în acest hal. A fost îngrozitor, de nedescris!”, a adăugat el.

„Am 28 de ani și COVID-19 pare să fie însuși Diavolul în corpul meu! Mă simt înjunghiată de fiecare dată când inspir. Atenție mare!”. O mamă tânără, dezvăluiri cutremurătoare!

Michael, care suferă de astm, a precizat că deși mulți tineri ar putea să nu ajungă să fie atât de afectați de noul coronavirus, ar putea, totuși, să infecteze alte persoane, aflate în categorii de risc.

S-a săturat de carantină, în Spania, și a crezut că a găsit o soluție genială ca să iasă din casă! A fost cât pe ce să o pățească – VIDEO

„Este un avertisment pentru toată lumea! Dacă nu vă îmbolnăviți ca mine, vă garantez că se vor îmbolnăvi la fel părinții sau bunicii voștri. Acest virus ucide!”, a mai spus tânărul, de pe patul său de spital.

Statul New Jersey eliberează deţinuţii cu risc scăzut din închisorile comitatelor, pentru a limita răspândirea coronavir... Liam Scarlett, unul dintre cei mai importanţi coregrafi britanici, concediat de Royal Ballet din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x