Antena Căutare

„Am 28 de ani și COVID-19 pare să fie însuși Diavolul în corpul meu! Mă simt înjunghiată de fiecare dată când inspir. Atenție mare!”. O mamă tânără, dezvăluiri cutremurătoare!

O mamă tânără, în vârstă de 28 de ani, care a fost infectată cu coronavirus, a povestit cum s-a simțit de când a fost contaminată cu COVID-19 și a transmis un avertisment tuturor tinerilor, care se cred feriți de pandemie.

„Am 28 de ani și COVID-19 pare să fie însuși Diavolul în corpul meu! Mă simt înjunghiată de fiecare dată când inspir. Atenție mare!”. O mamă tânără, dezvăluiri cutremurătoare!
Jamie Baggett

Tânăra, Jamie Baggett, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a ajuns în carantină, legată de un aparat de oxigen, la mai puțin de o săptămână de când a mers la spital cu „o infecție în piept”.

În prezent, tânăra mamă se află în izolare la domiciliu și se teme că fiul ei în vârstă de opt ani, Rylan, ar putea fi infectat, de asemenea, cu noul coronavirus.

„Nu am călătorit în străinătate și nu am intrat în contact cu cineva pe care să îl fi știut infectat cu coronavirus. În general, sunt o persoană în formă. Meg la sală des și mănânc sănătos. Însă, simptomele s-au înrăutățit repede”, a povestit ea.

Ce simptome a avut

Jamie Baggett, din Loughton, Essex, care suferă de astm, a povestit că, la înceutul acestei luni, a mers la medic, crezând că are o „infecție în piept”.

„Aveam simptome ca de răceală, febră, și începusem să simt și greață. Doctorul mi-a dat antibiotice și, câteva zile mai târziu, m-am simțit mai bine. Însă, în continuare, m-a chinuit tusea. Am făcut pneumonie și am fost diagnosticată cu COVID-19”, a povestit tânăra.

„A fost o durere îngrozitoare. Mai ales în piept. Simțeam că mă înjunghia cineva în piept de fiecare dată când inspiram. COVID-19 pare că e însuși Diavolul în corpul meu!”, a adăugat ea.

„Am găsit-o moartă în bucătărie, din cauza COVID-19! Am luat-o în brațe! Nu mi-a mai păsat de nimic!”. Un bărbat, mesaj înfiorător, după ce iubita lui a fost omorâtă de coronavirus

Femeia a mai pus că a fost externată dintr-un spital din Harlow, Essex, când a început să poată respira singură. Însă, încă are criză de tuse și „durere de spate intensă”.

Se teme pentru fiul ei

Femeia a mai povestit că este îngrozită de ideea că fiul ei s-ar putea infecta cu coronavirus, din cauza ei.

„Rylan este minunat. Este un băiețel curajos. Îmi aduce lucruri de care am nevoie și mă ajută. Însă, sunt îngrijorată pentru el. Acum nu prezintă simptome, dar nu știu dacă asta se va schimba. Sunt terifiată”, a mai spus tânăra mamă.

„Vă rog, pe toți, izolați-vă, pentru binele vostru și al celor din jur. Coronavirusul este printre noi și se răspândește rapid. Gândiți-vă la cei dragi. Nu m-am gândit niciodată că mi s-ar putea întâmpla așa ceva! Depind de doi oameni care îmi aduc provizii la geam. Atenție mare!”, a adăugat ea.

Un site din Germania propune calcularea nevoii reale de hârtie igienică, de care magazinele sunt devalizate în contextul... Numărul deceselor în Spania depăşeşte pragul de 2.000; vicepremierul Carmen Calvo, spitalizat în urma unor dificultăţi r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x