Antena Căutare

Video - Țara care s-a apucat de plantat cannabis în locul legumelor. „Aceasta este o afacere profitabilă, unde nu e nevoie de multă muncă grea şi are un viitor”

O mare firmă exportatoare de roşii şi ardei din Macedonia de Nord a hotărât să întrerupă producția de legume și să planteze canabis în scop medicinal.

O mare firmă exportatoare de roşii şi ardei din Macedonia de Nord a hotărât să întrerupă producția de legume și să planteze cannabis în scop medicinal.

„Aceasta este o afacere profitabilă, unde nu e nevoie de multă muncă grea şi are un viitor”, a declarat Ivanovski pentru Reuters, stând alături de o cultură mare de canabis, în sera sa din Stip, la sud-est de capitala Skopje.

Mai mult, Skopje schimbă legea pentru a putea permite exporturile de floare de cannabis.

Pentru a putea crește cannabisul s-au investit 10 milioane de euro în achiziţionarea de teren şi tehnologie. Garduri electrificate de patru metri, completate de camere de luat vederi încojoară culturile de canabis care necesită securitate permanentă. Aerul, apa şi solul au nevoie să fie purificate în aşa fel încât plantele să poată fi crescute în condiţii sterile şi că producă o cultură cu scop medicinal.

Macedonia de Nord a legalizat cultivarea de cannabis în scop medicinal în 2016 Marea Britanie, alăturându-se Greciei, Thailandei şi unor state americane care au aceeași lege.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

(sursa: Adevărul)

Transportatorii români cer eurodeputaţilor să întoarcă pachetul de măsuri protecţioniste la Comisia Europeană... Rohani ar putea să nu se ducă la ONU, în lipsa vizei americane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x