Antena Căutare

Teroare în Venezuela! O echipă TV e atacată în direct de revoluționari! (VIDEO)

De câteva zile, Venezuela "fierbe"! E revoluție. Ciocniri dure între demonstranți şi poliţie au loc zilnic. Confruntările s-au soldat cu morți și răniţi.

Teroare în Venezuela! O echipă TV e atacată în direct de revoluționari! (VIDEO) Galerie
Karen Mendez | youtube.com

De câteva zile, Venezuela "fierbe"! E revoluție. Ciocniri dure între demonstranți şi poliţie au loc zilnic. Confruntările s-au soldat cu morți și răniţi.

Regimul de la Caracas se vede confruntat cu demonstraţii masive, primele după alegerile libere de anul trecut. Președintele Nicolas Maduro ține cu dinții de scaun și îi numeşte pe protestatari “extremişti” şi “fascişti”.

Protestatarii cer respectarea drepturilor omului, încetarea persecutării celor care critică regimul, libertatea presei și a cuvântului.

Evident, ca de fiecare dată, jurnaliștii se expun cel mai mult în asftel de cazuri, dornici să transmită cât mai corect și repede informațiile din zonele de conflict.

Karen Mendez, corespodentă RT, a fost atacată în timp ce se pregătea să transmită în direct. Ea şi echipa ei s-au adăpostit unde şi cum au putut, după care şi-au făcut meseria. Imagini teribile din Venezuela!

Un pastor a murit, după ce a vrut să le demonstreze credincioşilor o minune... Tragedie în Coreea de Sud: Patru morți la un concert! Plafonul sălii s-a prăbușit peste ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x