Antena Căutare

Teroristul sinucigas din Stockholm se pare ca ar fi avut doi complici

Presupusul kamikaze de la Stockholm ar fi avut complici. Pe inregistrarea audio trimisa inainte de atentat se aud doua voci, potrivit unui specialist suedez. Sotia irakianului, de origine romana, este de negasit in timp ce rudele ei din Romania sunt asaltate de corespondenti straini.


Si Daily Mail si-a trimis corespondeti in Romania. Au fost primii care au publicat o poza cu sotia atentatorului. Ziaristii au incercat sa reconstituie ultimii ani petrecuti in Romania de catre sotia atacatorului.

Sufocati de jurnalisti, bunicii Monei Thwany nu vor sa spuna cand au vorbit cu nepoata lor ultima data. Paralel, serviciile secrete Suedeze nu vor sa dea informatii despre romanca insa presa straina vorbeste despre faptul ca Mona Thwany ar fi deja in custodia lor.

In plus, a aparut un nou element in ancheta: sotul Monei Thwany nu ar fi actionat singur. Asta este concluzia la care au ajuns inginerii de sunet dupa ce au ascultat cateva inregistrari ale atentatorului

Sambata dupa-amiaza, in centrul orasului Stockholm, Taimour Abdulwahab a fost ucis de explozibilul pe care ii transporta si cu care intentiona sa ucida "cat mai multi oameni posibili". Atentatul ar fi avut ca mobil descurajarea Guvernului din Suedia de a mai trimite soldati in Afganistan.

WikiLeaks: Cetateni romani, implicati in trafic de droguri pe aeroportul international din Ghana... WikiLeaks: Fidel Castro a refuzat o operatie la colon in 2006...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x