Antena Căutare

WikiLeaks: Cetateni romani, implicati in trafic de droguri pe aeroportul international din Ghana

Mai multi cetateni romani au fost arestati pentru trafic de droguri, in cadrul unei operatiuni a Guvernului britanic, desfasurata la aeroportul international Accra din Ghana, potrivit unei note diplomatice americane publicate de WikiLeaks si citate de Guardian.


Guvernul britanic analizeaza posibilitatea de a incheia proiectul Operatiunii Westbridge, desfasurata la aeroportul international Accra, din cauza acestor nemultumiri legate de eforturile Guvernului ghanez, scrie publicatia britanica, citata de Mediafax.

Nivelul inalt al coruptiei la acest aeroport a fost ilustrat in iulie, cand oficiali britanici au gasit 1,8 kilograme de cocaina, in pachete lipite cu banda adeziva sub scaunele unui avion al companiei aeriene olandeze KLM, inainte de imbarcarea pasagerilor.

Statisticile Operatiunii Westbridge sunt surprinzatoare, subliniaza nota. Varsta persoanelor arestate variaza intre 16 si 65 de ani si ele provin din Ghana, Nigeria, Romania, Olanda, Marea Britanie si Noua Zeelanda. In total, din noiembrie 2006, au fost confiscate, in cadrul operatiunii, 350 de kilograme de cocaina, aproape 2.200 de kilograme de cannabis si 1,3 kilograme de heroina, valorand in total 120.000 de dolari.

sursa:Jurnalul.ro

Proteste violente la Roma, dupa ce Guvernul Berlusconi a supravietuit motiunii de cenzura... Teroristul sinucigas din Stockholm se pare ca ar fi avut doi complici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x