Toată lumea îi spune acum "președintele Americii" sau Joe Biden, dar acasă i se spune cu totul diferit. Cum îl alintă nepoatele

Au ieșit la iveală detalii despre cum îl strigă familia, acasă, pe Joe Biden! Deși toată lumea îi spune acum "domnul președinte" sau simplu, pe nume, familia îl alintă într-un mod neconvențional.

Toată lumea îi spune acum "președintele Americii" sau Joe Biden, dar acasă i se spune cu totul diferit. Cum îl alintă nepoatele

Getty

Joe Biden a devenit acum cel mai important bărbat din statul american, după ce a fost învestit cu funcția de președinte al Americii.

Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, are o familie numeroasă și cinci nepoți: Finnegan, Maisy, Natalie și Naomi, Robert „Hunter” Biden II, și cel mai nou membru, Beau.

Pentru cei de acasă, Joe Biden este "Pop", mai ales pentru nepoatele sale, care au declarat recent felul în care i se adresează președinelui Americii, potrivit justjared.com.

Pe 21 ianuarie, miercuri, a avut loc ceremonia de învestire la Casa Albă a lui Joe Biden, acesta devenind oficial președintele SUA.

Pentru unul dintre cele mai importante momente din viața sa, Joe Biden a avut alături de el persoane extrem de importante, iar soția sa, Jill Biden, devenită oficial Prima Doamnă a Americii, l-a acaparat cu gesturi tandre și felicitări ori de câte ori s-a aflat în preajma sa.

Iată cum arată nepoatele președintelui Americii

Citește și: Moment stânjenitor pentru soții Biden: „Ne deschide și nouă ușa cineva?” Ce s-a întâmplat când au ajuns la Casa Albă

Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto

Cei doi au o căsnicie de aproximativ 44 de ani și s-au cunoscut la un blind date când Jill Biden avea numai 24 de ani. Doi ani mai târziu cei doi au decis să-și unească destinele și s-au căsătorit la capela Națiunilor Unite din New York pe 17 iunie 1977.

Momentele de iubire au fost suprinse cu multă atenție de fotografi și transmise în toată lumea, iar la scurt timp au început să circule pe internet și la posturile mari de televiziune din America.

Fotografia unei delicate atingeri pe umăr arată dragostea și profunda susținere pe care Jill Biden o are față de soțul său, proaspăt președinte al Americii. Momentele de iubire au fost suprinse cu multă atenție de fotografi și transmise în toată lumea, iar la scurt timp au început să circule pe internet și la posturile mari de televiziune din America.

Prima Doamnă a participat la eveniment îmbrăcată într-un palton peste genunchi, albastru deschis, cu mănuși și mască de aceeași culoare și pantofi cu toc, nude. Jill Biden a avut o alură distinsă, demnă de titulatura pe care a primit-o odată cu învestirea soțului său.

Citește și: Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă

Biden a depus jurământul în faţa judecătorului John Roberts, şeful Curţii Supreme, pe o biblie de la Douay-Rheims, de familie, veche de 127 de ani, pe care a depus jurământul la toate învestirile din cariera sa politică.

Democratul Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit din partea americanilor peste 81,2 milioane de voturi în alegerile din noiembrie anul trecut, cele mai multe pe care un candidat le-a obţinut în istoria Statelor Unite. La nivelul electorilor, el s-a impus cu 306 voturi, iar republicanul Donald Trump a primit 232.

Ultimele știri