Antena Căutare

O tornadă a distrus un oraș din temelii în doar 15 minute

O tornadă a distrus orașul chinez, Kaiyuan, din nord-estul Chinei în doar 15 minute. Cel puțin șase persoane au murit și alte 190 au fost rănite. 

O tornadă a distrus orașul chinez, Kaiyuan, din nord-estul Chinei în doar 15 minute. Cel puțin șase persoane au murit și alte 190 au fost rănite.

Un sfert de o oră a fost suficient pentru a distruge circa 100 de hectare și 4.300 de case. Tornada a distrus ferestrele și zidurile caselor.

A două zi au fost trimiși 800 de polițiști pentru a căuta victimele prinse sub rămășitele caselor. Aproximativ 210 persoane au fost salvate din clădirile afectate, 1.600 au fost evacuați din oraș și 63 de persoane au fost internate în spitale pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile locale au creat patru adăposturi temporare pentru victime.

Circa 10-100 de tornade au loc în China într-un an de zile, însă tornadele severe sunt mult mai rare. Una dintre cele mai grave tornade din istoria recentă a Chinei a lovit provincia Jiangsu în 2016 , lăsând cel puțin 98 morți și 800 răniți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iranul a convocat ambasadorul Marii Britanii după ce Marina Regală a capturat un petrolier iranian în apropiere de Gibra... Un bust al lui Tutankhamon, vândut pentru mai mult de 4,7 milioane de lire sterline. Egiptul a protestat vehement...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x