Căutare Live

Tragedia de la Machester. Au venit să-și ia copiii de la concert și nu au mai ajuns acasă!

Un cuplu de polonezi care își așteptau fiicele să iasă de la concert se află printre victimele atentatului de luni de la seară de la Manchester

Un cuplu de polonezi care își așteptau fiicele să iasă de la concert se află printre victimele atentatului de luni de la seară de la Manchester.

''Părinții veniseră după concert pentru a-și lua fiicele și, din nefericire, avem informații că au murit. Copiii sunt teferi'', a declarat ministrul la postul de radio RMF FM.

Un alt părinte polonez, un tată, a fost rănit în explozie și a fost supus unei intervenții chirurgicale, a mai anunțat Waszczykowski.

Cel mai recent bilanț al atentatul sinucigaș de la Manchester, comis luni seară la finalul unui concert al cântăreței pop americane Ariana Grande, indică 22 de morți și 59 de răniți, printre care copii și adolescenți.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Regatul Unit îşi plânge copiii! Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Albert din centrul oraşului Manchester!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri